Το καλάθι μου

ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 9960139, 210-9935754
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 30€
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ/ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Η εταιρία «ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ Ε.Π.Ε.», που εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, οδός Θ. Σοφούλη αριθμός 30, με ΑΦΜ 095401420, δικαιούχος του διαδικτυακού τόπου www.kardasiscakedecoration​.gr  σας ενημερώνει ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, η οποία εκτελείται μέσω του ιστότοπου («Ιστότοπος»), είτε τα προσωπικά αυτά δεδομένα συλλέγονται μέσω της φόρμας επικοινωνίας, είτε μέσω της συμπλήρωσης από εσάς της φόρμας αγοράς των προϊόντων μας, είτε με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, πραγματοποιείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων (κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 – εφεξής κανονισμός «GDPR») και την Πολιτική Απορρήτου του Ιστότοπου και δηλώνει ότι η συμμόρφωση με τις αρχές που διέπουν την προστασία των δεδομένων για την επεξεργασία αυτών αποτελεί σκοπό της, καθώς έχει δεσμευθεί να σέβεται τα ατομικά σας δικαιώματα και την ιδιωτική σας ζωή.

1.   Υπεύθυνος Επεξεργασίας δεδομένων και ΥΠΔ

Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας δεδομένων είναι η εταιρία, «ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ Ε.Π.Ε.», που εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, οδός Θ. Σοφούλη αριθμός 30, με ΑΦΜ 095401420 («Υπεύθυνος Επεξεργασίας»).

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας δεδομένων (‘’ΥΠΔ’’) στην ακόλουθη διεύθυνση info@kardasiscakedecoration.gr

2.  Ορισμοί

Υποκείμενο Δεδομένων: κάθε φυσικό πρόσωπο του οποίου τα προσωπικά δεδομένα αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από ή για λογαριασμό μας.

Προσωπικά Δεδομένα: κάθε πληροφορία σε σχέση με ένα προσδιορισμένο ή προσδιορίσιμο φυσικό πρόσωπο η οποία αφορά στην φυσική, φυσιολογική, ψυχολογική, συναισθηματική ή οικονομική κατάσταση, την πολιτιστική ή κοινωνική του ταυτότητα.

Επεξεργασία: επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (“επεξεργασία”), κάθε εργασία ή σειρά εργασιών που πραγματοποιείται σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως ενδεικτικά η συλλογή, η καταχώριση, η αποθήκευση, η τροποποίηση, η ανάλυση, η χρήση, η συσχέτιση, η δέσμευση (κλείδωμα), η διαγραφή ή η καταστροφή.

3.   Τα Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε

Με τη συγκατάθεσή σας, επεξεργαζόμαστε τα ακόλουθα συνήθη προσωπικά δεδομένα που παρέχετε όταν αλληλεπιδράτε με τον Ιστότοπο και χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες και λειτουργίες που παρέχει. Τα δεδομένα αυτά περιλαμβάνουν ειδικότερα το όνομα και το επώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση παραλαβής των προϊόντων, ΑΦΜ προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία σας και το περιεχόμενο των συγκεκριμένων αιτημάτων, ενημερώσεων ή αναφορών σας στην περίπτωση που θέλετε να μας εκφράσετε κάτι από αυτά. («Δεδομένα»).

Πιο συγκεκριμένα, με τη συγκατάθεσή σας, επεξεργαζόμαστε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε όταν αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπο και χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες και λειτουργίες που παρέχει, τα οποία κατηγοριοποιούνται στα δεδομένα των απλών επισκεπτών και των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος, ως εξής:

α) ΑΠΛΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

-Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται κατά την πλοήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα:

Κατά την πλοήγησή σας στον ιστότοπό μας , συλλέγονται δεδομένα σχετικά με τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος ("δεδομένα χρήσης") για σκοπούς ανάλυσης της χρήσης, παρακολούθησης και βελτίωσής του και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τα δεδομένα χρήσης μπορεί να περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP, τη γεωγραφική θέση, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα, την πηγή παραπομπής (από ποιά σελίδα φτάσατε στον ιστότοπο), τη διάρκεια της επίσκεψης, τις προβολές σελίδων και τις διαδρομές πλοήγησης του δικτυακού τόπου, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο, τη συχνότητα και τον τρόπο χρήσης του ιστότοπου και των υπηρεσιών του από εσάς. 

Τα ως άνω προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του ηλεκτρονικού καταστήματος περιορίζονται στις πληροφορίες που απαιτούνται για την καλή λειτουργία, την ασφάλεια, την υποστήριξη του ηλεκτρονικού καταστήματος και την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών στους χρήστες του, καθώς και τη βελτίωση αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος και των υπηρεσιών του, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

- Φόρμα επικοινωνίας :

Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος που επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα πατώντας στον σχετικό σύνδεσμο «Επικοινωνία», παρέχοντάς μας προσωπικά δεδομένα που περιλαμβάνουν τα ακόλουθα : όνομα, email, τηλέφωνο, καθώς και τυχόν προσωπικά δεδομένα που μπορεί να περιλαμβάνονται στο πεδίο «σχόλια» της φόρμας επικοινωνίας.  

Τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τον σκοπό της επικοινωνίας μας μαζί σας.

- Ενημερωτικό δελτίο (Newsletter) :

Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος που το επιθυμούν, μπορούν να ζητήσουν να λάβουν το Newsletter μας συμπληρώνοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (email) στο πεδίο «Εγγραφείτε» («subscribe»). Το email τους θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για το σκοπό αυτό. Σε περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν να λαμβάνουν το ενημερωτικό δελτίο μας (Newsletter), μπορούν να ζητήσουν να εξαιρεθούν από τη λήψη του κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που θα τους παρέχεται για το σκοπό αυτό κάθε φορά που λαμβάνουν ένα ενημερωτικό δελτίο. Εάν επιλέξετε να διαγραφείτε από κάποια υπηρεσία ή επικοινωνία, θα προσπαθήσουμε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας το συντομότερο δυνατό, παρόλο που μπορεί να χρειαστούμε ορισμένο χρόνο ή/και πληροφορίες πριν μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας.

Το www.kardasis cakedecoration.gr δεν συλλέγει και δεν ζητά την χορήγηση προσωπικών δεδομένων ειδικών κατηγοριών (ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα) και προσωπικών δεδομένων ανηλίκων, ενώ οι υπηρεσίες του δεν απευθύνονται σε ανηλίκους.

β) ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (E-SHOP) :

Στα πλαίσια της χρήσης του ιστότοπου, συλλέγονται και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας προσωπικά δεδομένα στην περίπτωση που κάποιος πραγματοποιεί παραγγελία είτε (i) ως «επισκέπτης», δηλαδή χωρίς να έχει «εγγραφεί» είτε (ii) έχοντας πραγματοποιήσει «εγγραφή» στο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop). 

Ειδικότερα, στην περίπτωση που κάποιος παραγγείλει είτε ως επισκέπτης είτε κατόπιν εγγραφής στο ηλεκτρονικό κατάστημα, συλλέγονται διάφορα δεδομένα, τα οποία, σύμφωνα με την εμφανιζόμενη σχετική φόρμα, περιλαμβάνουν τα εξής, ανάλογα με το αν επιθυμείτε την έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου: Όνομα, Επώνυμο, Email, Διεύθυνση (τιμολόγησης, αποστολής), Χώρα, Πόλη, Ταχυδρομικός Κώδικας, Νομός /Δήμος, Τηλέφωνο,  ΑΦΜ, ΔΟΥ, εταιρία, επάγγελμα.

Τα ως άνω προσωπικά δεδομένα των χρηστών του ιστότοπού μας συλλέγονται και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας για την εκτέλεση της σύμβασης και τη διεκπεραίωση των παραγγελιών, π.χ. για την επικοινωνία με τον επισκέπτη / εγγεγραμμένο χρήστη αναφορικά με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία και γενικά την παροχή πληροφοριών σχετικά με αγορές που έχει πραγματοποιήσει, την παράδοση της παραγγελίας στον επιθυμητό τόπο, την ταυτοποίηση του επισκέπτη / εγγεγραμμένου χρήστη / παραλήπτη σε κάθε περίπτωση που αυτό κρίνεται απαραίτητο, καθώς και την ενημέρωσή του για το υπάρχον απόθεμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / εγγεγραμμένος χρήστης ζητήσει να γίνει παράδοση των προϊόντων σε τρίτο πρόσωπο, τότε ο επισκέπτης / εγγεγραμμένος χρήστης φέρει την ευθύνη για την ενημέρωση και συναίνεση του τρίτου, τον οποίο όρισε ως παραλήπτη, για την κοινοποίηση των προσωπικών του δεδομένων στο ηλεκτρονικό κατάστημα με σκοπό την παράδοση και μόνο των σχετικών προϊόντων σε αυτόν και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τυχόν αξιώσεις του τρίτου έναντι του ηλεκτρονικού καταστήματος.

- Δεδομένα πληρωμών:

Για την ολοκλήρωση της αγοράς, ζητείται από τον χρήστη να πραγματοποιήσει την πληρωμή και στη συνέχεια εκείνος μεταφέρεται, ανάλογα με την επιλογή του, σε ένα ασφαλές περιβάλλον και συγκεκριμένα στο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για την χρέωση των πιστωτικών / χρεωστικών καρτών των πελατών της, όπου καταχωρεί τα δεδομένα που του ζητούνται. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα kardasiscakedecoration σε καμία περίπτωση δεν αποθηκεύει τα δεδομένα πληρωμών (στοιχεία καρτών κλπ.). Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω αυτού γίνονται με τη χρήση πιστοποιητικού SSL και συνεπώς είναι κρυπτογραφημένες, παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια ενάντια στην υποκλοπή προσωπικών δεδομένων.

Για την ολοκλήρωση της αγοράς, ζητείται από τον χρήστη να δηλώσει τον τρόπο πληρωμής των προϊόντων, με αντικαταβολή ή με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό μας , πληρωμή στο κατάστημα ή με πιστωτική κάρτα.

- Ενημερωτικό δελτίο (Newsletter) :

Κατά την εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα και, συγκεκριμένα, πριν την υποβολή των προσωπικών του δεδομένων για τη δημιουργία του σχετικού λογαριασμού εγγραφής, ο χρήστης που το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει να λαμβάνει το ενημερωτικό δελτίο μας καθώς και προωθητικές ενέργειές μας, επιλέγοντας το σχετικό εικονίδιο που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό. Σε αυτήν την περίπτωση, το email του χρήστη θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό. Ο εγγεγραμμένος χρήστης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορεί, εάν αλλάξει γνώμη στο μέλλον, να ζητήσει να εξαιρεθεί από τη λήψη ενημερωτικών δελτίων και προωθητικών ενεργειών, χρησιμοποιώντας τη σχετική επιλογή που του παρέχεται. Εάν αποφασίσετε να διαγραφείτε από κάποια υπηρεσία ή επικοινωνία, θα προσπαθήσουμε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας το συντομότερο δυνατό, παρόλο που μπορεί να χρειαστούμε ορισμένο χρόνο ή/και πληροφορίες πριν μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας.

Για να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα που υποβάλλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή/και να παρέχουμε ενημερώσεις, γενικά ή σχετικά με ανεπιθύμητες ενέργειες, αλλά και για να πραγματοποιήσετε εγγραφή και αγορά προϊόντων είναι απαραίτητο να συναινέσετε στην επεξεργασία των δεδομένων που σημειώνονται με αστερίσκο (*). Χωρίς αυτά τα υποχρεωτικά δεδομένα ή τη συγκατάθεσή σας δεν μπορούμε να προχωρήσουμε περαιτέρω. Αντίθετα, οι πληροφορίες που ζητούνται σε πεδία που δεν σημειώνονται με αστερίσκο και η συγκατάθεσή σας για τη λήψη ενημερωτικού υλικού είναι προαιρετικά και η μη παροχή τους δεν έχει καμία συνέπεια.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και χωρίς προηγούμενη συγκατάθεσή σας, ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας μπορεί να επεξεργάζεται τα δεδομένα σας για να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τους νόμους, τους κανονισμούς και το δίκαιο της ΕΕ, να ασκήσει δικαιώματα σε δικαστικές διαδικασίες, να ασκήσει  τα δικά του νόμιμα συμφέροντα και σε όλες τις περιπτώσεις που προβλέπονται, κατά περίπτωση, στα άρθρα 6 και 9 του Κανονισμού GDPR.

4.   Γιατί και πώς επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας

Τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία για τους ακόλουθους σκοπούς:

για να χειριστούμε τα αιτήματα που υποβάλλετε με τη ‘’Φόρμα’’. Η νομική βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για τον σκοπό αυτό είναι η συγκατάθεσή σας (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) και άρθρο 9 παράγραφος 2 στοιχείο α) του κανονισμού GDPR) και την εκτέλεση της σύμβασης στην οποία είστε συμβαλλόμενο μέρος ως υποκείμενο των δεδομένων·

για να εκτελέσουμε τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων για το σκοπό αυτό είναι η εκτέλεση της σύμβασης (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο β και άρθρο 9 παράγραφος 2 στοιχείο α) του Κανονισμού GDPR).

για να διαχειριστούμε τις αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών που υποβάλλονται μέσω του Ιστότοπου ή των Φορμών. Η νομική βάση της επεξεργασίας για τους σκοπούς αυτούς είναι η συγκατάθεσή σας (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) και άρθρο 9 παράγραφος 2 στοιχείο α) του κανονισμού GDPR), καθώς και η επιδίωξη κάθε δημόσιου συμφέροντος (άρθρο 9 παράγραφος 2 στοιχείο i) του κανονισμού GDPR) και νομικών υποχρεώσεων·

επιπλέον, αλλά μόνο με την προαιρετική συγκατάθεσή σας που αποτελεί τη νομική βάση της επεξεργασίας σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του κανονισμού GDPR:

για να λαμβάνετε διαφημιστικό υλικό (άμεσο μάρκετινγκ) από εμάς.

Επιλέγοντας τα κατάλληλα πλαίσια συμφωνείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για τους σκοπούς αυτούς.

Τα δεδομένα σας ενδέχεται σε κάθε περίπτωση να υποβληθούν σε επεξεργασία, ακόμη και χωρίς τη συγκατάθεσή σας, για λόγους συμμόρφωσης με τους νόμους, τους κανονισμούς, το δίκαιο της ΕΕ (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο γ) του κανονισμού GDPR, για τη λήψη στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση του Ιστότοπου και την ορθή λειτουργία του (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του Κανονισμού).

Τα προσωπικά δεδομένα εισάγονται στο σύστημα πληροφορικής της Εταιρίας σε πλήρη συμμόρφωση με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των προφίλ ασφάλειας και εμπιστευτικότητας και βασίζονται σε αρχές ορθής πρακτικής, νομιμότητας και διαφάνειας όσον αφορά την επεξεργασία.

Τα δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απολύτως αναγκαίο για την επίτευξη των σκοπών για τους οποίους συλλέχθηκαν. Σε κάθε περίπτωση, το κριτήριο που χρησιμοποιείται για τον καθορισμό της περιόδου αυτής βασίζεται στην τήρηση των προθεσμιών που ορίζει ο νόμος και στις αρχές της ελαχιστοποίησης των δεδομένων, του περιορισμού της αποθήκευσης και της ορθολογικής διαχείρισης των αρχείων.

Όλα τα δεδομένα σας θα υποβάλλονται σε επεξεργασία σε έντυπα ή αυτοματοποιημένα μέσα, εξασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας και εμπιστευτικότητας.

5.  Αυτόματα συλλεγόμενες Πληροφορίες και Cookies

Συγκεκριμένου τύπου πληροφορίες συλλέγονται αυτόματα, κάθε φορά που εισέρχεστε στην ιστοσελίδα μας, καθώς και μέσω ορισμένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων που ανταλλάσσουμε. Οι αυτόματες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, διαδικτυακούς διακομιστές/διευθύνσεις ΙΡ (web server log) και cookies.


Διαδικτυακοί διακομιστές δεδομένων/διευθύνσεις ΙΡ. 

Η διεύθυνση ΙΡ είναι ένας αριθμός που δίνεται στον υπολογιστή σας κάθε φορά που συνδέεστε με το διαδίκτυο. Η αναγνώριση όλων των υπολογιστών στο διαδίκτυο γίνεται μέσω των διευθύνσεων ΙΡ, οι οποίες επιτρέπουν στους υπολογιστές και τους διακομιστές να αναγνωρίζονται μεταξύ τους και να επικοινωνούν ο ένας με τον άλλο.

Πολιτική cookies

Cookie είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποστέλλεται από ένα web server στον browser σας και αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στο σύστημα του υπολογιστή σας και δεν πλήττουν τη λειτουργικότητά του. Τα cookies καθιστούν επίσης την πλοήγηση στο διαδίκτυο ευκολότερη για εσάς. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο που να καλύπτει τα ενδιαφέροντά σας.

Τα cookies βοηθούν στην ανάλυση της επισκεψιμότητας του ιστού ή μας ενημερώνουν όταν επισκέπτεστε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο. Επίσης, μας επιτρέπουν, μεταξύ άλλων, να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις σας, σας επιτρέπουν να συνδέεστε με τις υπηρεσίες μας, συμβάλλουν στην καταπολέμηση των απατών και αναλύουν τις επιδόσεις του δικτυακού τόπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του.

Οι περισσότεροι browsers αυτόματα δέχονται τα cookies, αλλά έχετε συνήθως τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τον browser σας ώστε να αρνείται την λήψη αυτών ή να σας ειδοποιεί κάθε φορά που λαμβάνετε ένα cookie. Θα θέλαμε πάντως να σας επισημάνουμε ότι ορισμένα μέρη της ιστοσελίδας μας μπορεί να μην δουλέψουν σωστά σε περίπτωση που έχετε απορρίψει τα cookies.

Τα παρακάτω cookies δεν περιέχουν προσωπικά προσδιορίσιμες πληροφορίες. Μόνο στην περίπτωση που εθελοντικά υποβάλετε αναγνωρίσιμη πληροφορία, όπως αίτηση εγγραφής ή αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος, τότε τα αυτόματα μέσα θα χρησιμοποιηθούν για να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την χρήση που κάνετε στις ιστοσελίδες και/ή τα διαδραστικά (interactive) ηλεκτρονικά μηνύματα με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της χρησιμότητά τους για εσάς.

Απαραίτητα

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές, φόρμες εγγραφής, λίστα αγαπημένων, χρήση του καλαθιού αγοράς και για λόγους ασφαλείας. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπού μας.

Εφόσον επιθυμείτε να προβείτε στη χρήση της ιστοσελίδας μας και των υπηρεσιών μας κρίνουμε απαραίτητο να επιλέξετε την αποδοχή των συγκεκριμένων cookies.

Λίστα απαραίτητων cookies

ΟΝΟΜΑΣΙΑ                                                       ΠΑΡΟΧΟΣ                                                          ΔΙΑΡΚΕΙΑ

_kardasiscakedecoration_gr_session               kardasiscakedecoration.gr                                 Συνεδρίας

GDPRCookieConsent                                       www.kardasiscakedecoration.gr                        12 μήνες

__cfduid                                                            gy.digital                                                             30 ημέρες

Cookies Στατιστικών

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη βελτίωση των επιδόσεων του e-shop και μας επιτρέπουν να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση που κάνετε στην ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένου του περιεχόμενου που επιλέγετε κατά την περιήγησή σας, με σκοπό να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα και την αλληλεπίδραση των καταναλωτών με την ιστοσελίδα, καθώς και να βελτιώνουμε τη σελίδα μας στην πάροδο του χρόνου.

Συγκεκριμένα, μας πληροφορούν για τις σελίδες με τις περισσότερες επισκέψεις στο website, μας βοηθούν να καταγράψουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε κατά τη χρήση της ιστοσελίδας και μας δείχνουν αν η διαφήμισή μας είναι αποτελεσματική ή όχι. Αυτό μας επιτρέπει να διαπιστώσουμε τα γενικά πρότυπα χρήσης της ιστοσελίδας, όχι το ατομικό πρότυπο χρήσης. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες για την ανάλυση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας, αλλά δεν εξετάζουμε τις πληροφορίες για ταυτοποίηση των μεμονωμένων χρηστών.

Marketing Cookies

Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες περιήγησής σας και χρησιμεύουν στο να καταστήσουν τη διαφήμιση πιο σχετική με εσάς, σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας. Αυτά χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες που προσφέρονται από τρίτους, όπως κουμπιά like ή share. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Ο ιστότοπός μας δεν χρησιμοποιεί άλλα cookies προς το παρόν. Στην περίπτωση που προστεθούν επιπλέον cookies θα ενημερωθείτε αναλυτικά ώστε να επιλέξετε την αποδοχή τους ή μη.

Η ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org προσφέρει οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των cookies χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τύπους browsers.

Οδηγίες για τη λειτουργία των cookies στα διάφορα προγράμματα περιήγησης:

Chrome

Για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των cookies στο Chrome, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα υποστήριξης-βοήθειας του Κέντρου Υποστήριξης της Google.

Mozilla Firefox

Για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των cookies στο Firefox, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα υποστήριξης-βοήθειας του Κέντρου Υποστήριξης του Firefox.

Internet Explorer

Για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των cookies σε Internet Explorer, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα υποστήριξης-βοήθειας του Κέντρου Υποστήριξης της Microsoft.

Safari

Για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των cookies σε Safari, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα υποστήριξης-βοήθειας του Κέντρου Υποστήριξης της Apple.

Opera

Για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των cookies σε Opera, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα υποστήριξης-βοήθειας του Κέντρου Υποστήριξης του Opera.

6.   Αρχές που εφαρμόζονται κατά την επεξεργασία

Επιτρέπεται να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, βάσει του νόμου (άρθρο 6(1β) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679) και του σχετικού Εθνικού Εφαρμοστικού Νόμου. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πλην όσων περιγράφονται στη Δήλωση, εκτός αν λάβουμε την προηγούμενη άδειά σας, ή εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

Τα προσωπικά δεδομένα γίνονται αντικείμενο επεξεργασίας κατά τρόπο συμβατό με τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεγεί.

Η αρχή της αναλογικότητας εφαρμόζεται κατά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Μεταξύ άλλων, δημιουργεί την υποχρέωση να μην συλλέγονται προσωπικά δεδομένα χωρίς λόγο.

Τα προσωπικά δεδομένα που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να είναι ακριβή και ενημερωμένα.

Τα προσωπικά δεδομένα που χρησιμοποιούνται και τα οποία δεν είναι πλέον ακριβή και πλήρη, θα πρέπει να διορθώνονται ή να διαγράφονται.

Με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου βάσει νόμου υπάρχει υποχρέωση διατήρησής τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τα προσωπικά δεδομένα δεν φυλάσσονται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από όσο είναι απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγησαν ή έγιναν αντικείμενο επεξεργασίας.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις αρχές της καλής πίστης. Αυτό σημαίνει ότι τα υποκείμενα των δεδομένων μπορούν να βασίζονται ότι οι εκτελούντες την επεξεργασία θα δείξουν την πρέπουσα φροντίδα σε όλα τα θέματα επεξεργασίας δεδομένων.

Τα υποκείμενα των οποίων τα προσωπικά δεδομένα έχουν γίνει αντικείμενο επεξεργασίας θα ενημερώνονται αναλόγως, εφόσον το ζητήσουν. Συγκεκριμένα, έχουν το δικαίωμα να πληροφορηθούν τους σκοπούς για τους οποίους γίνονται αντικείμενο επεξεργασίας τα δεδομένα τους, το είδος των δεδομένων που αφορούν, καθώς και την ταυτότητα των παραληπτών των δεδομένων. Όπου κρίνεται απαραίτητο, τα υποκείμενα των δεδομένων έχουν επίσης το δικαίωμα να ζητήσουν την διόρθωση, μη διαβίβαση ή διαγραφή των δεδομένων τους.

Τα ανωτέρω δικαιώματα μπορεί να περιορισθούν μόνο εφόσον ο περιορισμός αυτός προβλέπεται από το νόμο. Αυτό ισχύει, συγκεκριμένα, κατά την διενέργεια επιστημονικής έρευνας.

Ειδικότερα, τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται ενάντια σε μη εξουσιοδοτημένη κοινοποίηση και σε οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία τους. Τα μέτρα που τέθηκαν σε εφαρμογή διασφαλίζουν ένα επίπεδο ασφάλειας ανάλογο με την φύση των δεδομένων που πρέπει να προστατευθούν και τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από την επεξεργασία τους.

Η Εταιρία είναι υπεύθυνη για την συμμόρφωση και εφαρμογή του Κανονισμού ΕΕ 2016/679  και του Εθνικού  εφαρμοστικού Νόμου.

Οι υπάλληλοί μας που ασχολούνται με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων είναι ανάλογα ενημερωμένοι και εκπαιδευμένοι. Οι διαδικασίες για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων τρίτων μερών κατόπιν συμφωνίας, θα ορίζονται γραπτώς, έχοντας εξασφαλίσει ότι το συμβαλλόμενο τρίτο μέρος επεξεργάζεται με ασφαλή τρόπο τα προσωπικά δεδομένα και ότι βρίσκεται σε συμμόρφωση με τις αρχές που τίθενται με την παρούσα Δήλωση και τον GDPR EU. Σε περίπτωση που το τρίτο μέρος κριθεί ότι δεν μπορεί να εξασφαλίσει ικανοποιητικό επίπεδο ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων, θα τερματίζουμε την συνεργασία.

7.  Άτομα που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα

Τα Δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με ηλεκτρονικά και χειροκίνητα μέσα σύμφωνα με τις διαδικασίες και τις πρακτικές που σχετίζονται με τους προαναφερθέντες σκοπούς και είναι προσβάσιμα από το προσωπικό του Υπευθύνου επεξεργασίας που είναι εξουσιοδοτημένο να επεξεργάζεται τα Προσωπικά Δεδομένα και τους επιβλέποντες και ειδικότερα τους υπαλλήλους που ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες: τεχνικό προσωπικό, προσωπικό Ασφάλειας Πληροφοριών και Δικτύων και διοικητικό προσωπικό καθώς και άλλα μέλη του προσωπικού που πρέπει να επεξεργαστούν τα δεδομένα για την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Τα Δεδομένα μπορούν να κοινοποιηθούν, επίσης σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ("Τρίτες Χώρες"): i) σε θεσμικά όργανα, αρχές, δημόσιους φορείς για θεσμικούς σκοπούς· ii) σε επαγγελματίες, ανεξάρτητους συμβούλους - είτε εργάζονται ατομικά είτε συλλογικά - και άλλα τρίτα μέρη και παρόχους που παρέχουν στον Υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων εμπορικές, επαγγελματικές ή τεχνικές υπηρεσίες που απαιτούνται για τη λειτουργία του Ιστότοπου (π.χ. παροχή υπηρεσιών πληροφορικής και Cloud Computing) για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω και για την υποστήριξη της Εταιρίας στην παροχή των υπηρεσιών που ζητήσατε· iii) σε τρίτα μέρη σε περίπτωση συγχωνεύσεων, εξαγορών, μεταβιβάσεων επιχειρήσεων ή υποκαταστημάτων τους, ελέγχων ή άλλων έκτακτων πράξεων·

Οι αναφερόμενοι παραλήπτες λαμβάνουν μόνο τα απαραίτητα δεδομένα για τις αντίστοιχες λειτουργίες τους και αναλαμβάνουν δεόντως την επεξεργασία τους μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω και σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας δεδομένων. Τα Δεδομένα ενδέχεται επίσης να κοινοποιηθούν στους άλλους νόμιμους παραλήπτες που προσδιορίζονται κατά καιρούς από τους ισχύοντες νόμους.

Με εξαίρεση τα ανωτέρω, τα Δεδομένα δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που δεν εκτελούν καθήκοντα εμπορικού, επαγγελματικού ή τεχνικού χαρακτήρα για τον Υπεύθυνο επεξεργασίας και δεν θα διαδίδονται. Τα άτομα που λαμβάνουν τα δεδομένα θα τα επεξεργάζονται, ανάλογα με την περίπτωση, ως Υπεύθυνοι επεξεργασίας των δεδομένων, Εκτελούντες την επεξεργασία ή πρόσωπα εξουσιοδοτημένα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

Όσον αφορά τη μεταφορά δεδομένων εκτός της ΕΕ, ακόμη και σε χώρες των οποίων οι νόμοι δεν εγγυώνται το ίδιο επίπεδο προστασίας του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων με αυτό που παρέχει το δίκαιο της ΕΕ, ο Υπεύθυνος επεξεργασίας ενημερώνει ότι η μεταφορά θα πραγματοποιείται σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τις μεθόδους που επιτρέπονται από τον GDPR, όπως για παράδειγμα με βάση τη συγκατάθεση του χρήστη, με βάση τις τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επιλέγοντας μέρη που συμμετέχουν σε διεθνή προγράμματα για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων (π.χ. ΕΕ-ΗΠΑ Privacy Shield) ή που υλοποιούνται σε χώρες που θεωρούνται ασφαλείς από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

8.  Τα δικαιώματά σας

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να αιτηθείτε οποτεδήποτε να ασκήσετε τα δικαιώματα των άρθρων 15-22 του Κανονισμού GDPR, να ενημερωθείτε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται από εμάς, τους αποδέκτες τους, το σκοπό της τήρησης και της επεξεργασίας τους καθώς και την τροποποίηση, διόρθωση ή τη διαγραφή τους, αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στις διευθύνσεις που εμφανίζονται παραπάνω, από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία έχετε δηλώσει, συμπληρώνοντας την αίτηση που συμπληρώνοντας την ανάλογη αίτηση που μπορεί να σας χορηγήσει η εταιρία με επισυναπτόμενο αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να αναθεωρήσετε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε και γενικά να ασκήσετε κάθε δικαίωμα που προβλέπεται από τη νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Tα προσωπικά δεδομένα που γνωστοποιείτε στην Εταιρία μέσω του www.kardasiscakedecorations.gr, είτε κατά την εγγραφή σας είτε και σε μεταγενέστερο στάδιο, συλλέγονται και τυγχάνουν χρήσης και επεξεργασίας σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679.

Διατηρείτε τα εξής δικαιώματα αναλυτικά:

Δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας: Μετά από σχετικό αίτημά σας, θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς.

Δικαίωμα διόρθωσης και συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων σας: Εφόσον μας ειδοποιήσετε σχετικά, θα διορθώσουμε τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν. Θα συμπληρώσουμε ατελή δεδομένα εφόσον μας ειδοποιήσετε σχετικά, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα αυτά είναι αναγκαία για τους σκοπούς επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Δικαίωμα για διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας: Μετά από σχετικό αίτημά σας, θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς. Ωστόσο, ορισμένα δεδομένα θα διαγράφονται μόνο μετά από μια καθορισμένη περίοδο διακράτησης, για παράδειγμα επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις υποχρεούμαστε εκ του νόμου να διατηρούμε τα δεδομένα, ή επειδή τα δεδομένα απαιτούνται για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων απέναντι σε εσάς.

Δικαίωμα δέσμευσης των προσωπικών δεδομένων σας: Σε ορισμένες περιπτώσεις που προβλέπονται από το νόμο, θα δεσμεύσουμε τα δεδομένα σας, εάν μας το ζητήσετε. Περαιτέρω επεξεργασία δεσμευμένων δεδομένων γίνεται μόνο σε πολύ περιορισμένη έκταση.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας παραμένει ανεπηρέαστη από την ενέργεια αυτή, έως το σημείο ανάκλησης της συγκατάθεσής σας.

Δικαίωμά σας για προβολή αντιρρήσεων κατά της επεξεργασίας των δεδομένων σας: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να προβάλετε αντιρρήσεις κατά της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον, εάν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας στη βάση μίας εκ των νομικών αιτιολογήσεων που προβλέπονται στο άρθρο 6 (1ε ή 1στ) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679. Εάν προβάλετε αντιρρήσεις, θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συντρέχουν νόμιμοι λόγοι για περαιτέρω επεξεργασία τους. Η επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς διαφήμισης δεν συνιστά νόμιμο λόγο.

 9.    Ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων

Η Eταιρία εφαρμόζει συγκεκριμένες διαδικασίες τεχνικής και οργανωτικής ασφάλειας, προκειμένου να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες από απώλεια, κακή χρήση, μεταβολή ή καταστροφή. Οι συνεργάτες μας που μας υποστηρίζουν στη λειτουργία αυτού του διαδικτυακού τόπου επίσης συμμορφώνονται με αυτές τις διατάξεις.

Η Εταιρία καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια να τηρεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μόνο για το χρονικό διάστημα για το οποίο χρειάζεται τα δεδομένα αυτά για τον σκοπό για τον οποίο συνελέγησαν ή μέχρις ότου ζητηθεί η διαγραφή τους (εάν αυτό συμβεί νωρίτερα), εκτός εάν συνεχίσει να τα τηρεί κατά τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία.

 10.  Συνδέσεις με άλλους ιστότοπους

Ο ιστότοπος www.kardasiscakedecoration.gr μπορεί να εμπεριέχει συνδέσεις με άλλους ιστότοπους, που διέπονται από άλλες δηλώσεις και πολιτικές ασφάλειας προσωπικών δεδομένων και απορρήτου αυτών, το περιεχόμενο των οποίων ενδέχεται να διαφέρει από την παρούσα Πολιτική. Παρακαλείστε να μελετάτε την πολιτική απορρήτου κάθε ιστοτόπου που επισκέπτεστε πριν υποβάλλετε σε αυτόν τυχόν προσωπικά δεδομένα. Αν και προσπαθούμε να παρέχουμε συνδέσεις μόνο με ιστοτόπους που μοιράζονται τις υψηλές προδιαγραφές μας και τον σεβασμό στην ιδιωτικότητα, δεν υπέχουμε ευθύνη για το περιεχόμενο, την ασφάλεια ή τις πρακτικές απορρήτου που εφαρμόζουν άλλοι ιστότοποι.

11.   Αναθεωρήσεις της Δήλωσης

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε ή να την αναθεωρεί περιοδικά την παρούσα Δήλωση, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν αλλαγές, η Εταιρεία θα καταγράφει την ημερομηνία τροποποίησης ή αναθεώρησης στην παρούσα Δήλωση και η επικαιροποιημένη Δήλωση θα ισχύει για εσάς από την ημερομηνία αυτή. Σας ενθαρρύνουμε να μελετάτε κατά περιόδους την παρούσα Δήλωση προκειμένου να εξετάζετε εάν υπάρχουν τυχόν αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. 

Η παρούσα αποτελεί Δήλωση Συμμόρφωσης με τα οριζόμενα στον Κανονισμό ΕΕ 2016/679 και τον Εθνικό εφαρμοστικό Νόμο.

26 Μαρτίου 2021

Για να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία, είναι απαραίτητο να δηλώσετε ότι έχετε διαβάσει την παρούσα Πολιτική μας και συμφωνείτε με το περιεχόμενό της κάνοντας κλικ στο ανάλογο πεδίο